Crazy Pop

Årets hetaste spel är utan tvekan Crazy Pop. Grundarna bakom slottsspelet är NYX Gamling som bland annat har kontor i Stockholm.

Det finns många olika vinstkombinationer som kan göra att du vinner en stor summa pengar. Det finns multipel-, wild- och scattersymboler som gör att man vinner extra mycket. Multipelsymbolen gör att din vinst multipliceras med numret på multipel. Wildsymbolen innebär att man får välja vad rutan ska räknas som. Scattersymbolen utlöser en vinst beroende på hur många scattersymboler du lyckas få fram.

Temat för spelet är väldigt bra gjort där man befinner i botten av havet. Ständigt ser man fiskar och andra levande organismer. Det är otroligt färgrikt vilket gör det svårt att inte tycka om designen på spelet. En mycket fin detalj som man gjort på bakgrunden är att de finns vattenbubblor som stiger mot vattenytan. Detta medför till att man verkligen känner sig under vattnet.

Den underbart snygga gjorda slotmaskinen har 50 linjer med vinstmöjligheter. Du väljer själv vilken insatsnivå du vill satsa genom att trycka på pilen bredvid guldmynten. Insatsnivån du kan välja mellan ligger mellan 0.01 upp till 0.25 per spinn. Den totala insatsen för spelet är 125 kr vilket får anses som relativt lågt med tanke på att man på andra spel kan spela för högre belopp. För dig dig som spelar för under 125 kr per spinn gör detta inget, det viktigaste är att du gillar slotspelet.

Genom att trycka på informationsknappen kan du få en översikt över hur mycket vinst varje vinande kombination utlöser. Det man kan säga generellt är att de rosa ringarna & hjärtan kan ge en vinst upp till 500 mynt. De blåa, gröna och gula vinstkombinationerna kan ge dig en vinst upp till 300 mynt medans resterande vinstkombinationer kan ge dig vinster upp till 100 mynt. Alla vinster med en wildsymbol tripplar din vinstutdelning vilket då innebär att du har chans att vinna upp till 1 500 mynt.

Ibland kommer du att få en röd Wildsymbol på den tredje spelraden som kan omvandlar alla andra symboler på raden till just wildsymboler. Vinsterna som görs med wildsymbolerna medför att alla vinster tripplas vilket medför att då har du chans att vinna riktigt mycket pengar.

Lämna en kommentar